SV / EN / NO
Bioeconomy Region

Knock on Wood

Konferens 2019-09-12

Varmt välkommen till en dag då du som beställare och entreprenör inom byggbranschen får möjligheten att lära dig mer om trähusbyggnation, nätverka och skapa nya affärsmöjligheter!

 

TID & PLATS
12 september 2019, Karlstad CCC

 

PRELIMINÄRT PROGRAM:

12.30      Registrering och kaffe

13.00     Stora Enso inleder dagen

13.10      Genomgång av sex konkreta projekt i TEDTalk-format. Från planeringsprocessen till utförande, för att belysa exempel av samverkan och tekniska utmaningar och lösningar.

15.40      Heta stolen – presentation av tre framtida byggprojekt för affärsmöjligheter på plats.

16.10      Framtidspanelen. Vad händer nu?

17.00      Mingel med tilltugg

 

I anslutning till seminariet finns även en minimässa som under pauserna bjuder på många tillfällen att mingla och knyta kontakter för ökad affärsnytta och kunskap.

 

ANMÄLAN SENAST 29 AUGUSTI
Låter det intressant? Boka då in den 12 september 2019 i din kalender och anmäl ditt intresse redan nu via knappen “Anmälan” nedan! Eventet är kostnadsfritt.

 

UTSTÄLLARE PÅ MINIMÄSSAN?
Är ditt företag eller organisation intresserade av en utställningsplats på vår minimässa? Kontakta Helene Vogelmann för mer information: helen.vogelmann@regionvarmland.se

 

——————————————————————————————————————————————-

 

Knock on Wood anordnas av Interreg-projektet The Bioeconomy Region och Stora Enso i samarbete med Paper Province, Region Värmland, Interreg-projektet ecoINSIDE, Föreningen Hållbart byggande i Värmland, Träbyggnadskansliet, Länsstyrelsen i Värmland samt Skogsvårdsstyrelsen i Värmland.