SV / EN / NO
Bioeconomy Region

Forum for Bioøkonomi

Konferanse 2019-04-10

Onsdag den 10 april er det dags for årets utgave av Forum for Bioøkonomi – en del av Skogsnæringsuken 2019.

 

Årets forum har fokus på EU-valget og europapolitikk, råvaretilgang til alle som etterspør bærekraftige alternativer og fremtidsutsikter innen temaet omstilling fra fossilt til fornybart.

 

Det er nå det hender. Den voksende innsikten i at vi må øke tempoet i klimaarbeidet og den etterspørselen etter bærekraftige løsninger det medfører gjør at biråvarer får økende betydning i stadig flere sektorer. Trebygg øker i hele verden. En bærekraftig utformet bioøkonomi er en viktig komponent  når vi møter denne etterspørselen. Regjeringens mål er at Sverige skal bli verdens første fossilfrie velferdsnasjon. Skogsnæringen, politikere og beslutningstakere diskuterer her bioøkonomiens forutsetninger og utfordringer for å kunne vokse. Hundretals interessenter samles på Munchenbryggeriet i Stockholm for å nettverke og snakke om mulighetene og utfordringene ved bioøkonomien. Årets forum har fokus på EU-valget og europapolitikk, råvaretilgang til alle som etterspør bærekraftige alternativer og fremtidsutsikter innen temaet omstilling fra fossilt til fornybart.

 

Skogsindustriene ved Carina Håkansson er vert, og journalisten og personligheten Niklas Ekdal er moderator. Ta del av en dag fylt med innsikt, bærekraftige ressurser og mye energi.

 

Når: 10 april 2019Hvor: Münchenbryggeriet i Stockholm