SV / EN / NO
Bioeconomy Region

Åpning av Tewos nye fabrikk i Hurdal

Seminar 2019-09-25

Onsdag 25. september kan Tewo endelig presentere en av de største satsningene innen norsk bærekraftig treindustri. En moderne fabrikk i Hurdal for effektiv produksjon av fremtidens modulære byggesystem som tilfredsstiller behovet for miljø- og energieffektive løsninger nasjonalt og internasjonalt.

Tewo ønsker å markere den offisielle åpningen av fabrikken, og har gleden av å ønske alle interesserte velkommen til fabrikkåpning!

 

Meld deg på her: TEWO >

Om Tewo

Termowood AS har siden 2012 arbeidet aktivt med innovasjon og FoU for å kunne tilby et nytt byggesystem til markedet – TEWO. Byggesystem baserer seg på et generisk, isolert massivtre-element som erstatning for tradisjonell byggemetode. Resultatet er en optimal byggemetode – et modulært byggesystem beregnet for alle typer bygninger som tilfredsstiller det økende fokuset på miljø, kost- og energieffektivisering nasjonalt´og internasjonalt.

 

I Hurdal har Tewo bygget en ny fabrikk med avansert og automatisert produksjon av morgendagens byggesystem. I den forbindelse ønsker vi å invitere deg til åpningen av det nye anlegget i Hurdal. Vi kommer tilbake med konkret program, men ber deg i første omgang holde av datoen for en inspirerende dag sammen med bransjen.