SV / EN / NO
Bioeconomy Region

BioLyftet, digitalt frukostseminarium

Seminar 2020-05-27

Biolyftets frukostseminarium – inspiration för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material.

 

Utbildningssatsningen BioLyftet riktas till små och medelstora företag som praktiskt vill börja att använda biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material i sina plast- och textilprodukter.

 

Seminariet bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området, begrepp och terminologi samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter.

 

NÄR: 27 maj 2020, kl. 10.00-11.00, med möjlighet till frågor och samtal efteråt.

 

Välkommen med din anmälan senast den 22 maj via följande länk: Anmälan >

 

Deltagandet i BioLyftet är kostnadsfritt.

 

Ett nationellt lyft

BioLyftet arrangerar seminarier med information om utbildningen på ett tiotal orter och tvådagarsutbildningar på flera orter i Sverige under 2020. Samtliga datum och orter hittar du på BioLyftets hemsida: www.bioinnovation.se/projekt/biolyftet.

 

Välkommen!

 

För frågor och intresseanmälan kontakta Erik Perzon, projektledare, erik.perzon@ri.se, 0761-47 63 87.

 

Initiativet till BioLyftet kommer från det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation och genomförs tillsammans med branschorganisationerna IKEM, TEKO och Skogsindustrierna. Initiativet projektleds av RISE IVF och finansieras i ett första steg av Naturvårdsverket.