SV / EN / NO
Bioeconomy Region

Papermakers night

Seminar 2022-05-24
Det blir en eftermiddag och kväll fulladdad med inspirerande och kunskapsgivande föredrag, mingel, underhållning samt god mat och dryck. Denna gång välkomnar vi Gustav Stenbeck som är entreprenör, miljöaktivist, teknikoptimist, riskkapitalist och en mycket eftertraktad och inspirerande föreläsare.
Papermakers Nigt har blivit en årlig, lång och traditionell kväll som samlar skogsindustrin, hela dess värdekedja och kringliggande tjänstesektorer under ett och samma tak. Det är ett ypperligt tillfälle att skapa nya kontakter eller bara för att vara med på en trevlig tillställning.
Entreprenör, affärsängel och föreläsare
Under Papermakers Night får vi träffa Gustav Stenbeck, entreprenör, miljöaktivist, teknikoptimist och riskkapitalist. Kan man kombinera dessa roller? Med sina erfarenheter inom affärsvärlden kan han konstatera att affärer och hållbarhet går hand i hand och är beroende av varandra. Den ena kan inte existera utan den andra.
Hans föreläsningar ger en inblick i hur företag, med hållbarhetsfrågor, kan skapa mer lönsamhet. På ett pedagogiskt sätt reder han ut frågor och vanliga tankevurpor, affärersstrategier och utvecklingspotentialer kring hållbarhet. Han vet vilka som fungerar för både stora som små företag och brinner för att utmana gamla förlegade sanningar om hållbarhet och att skapa lönsamma affärer.
NÄR: 24 maj, mingel börjar 16:00
VAR: Elite Stadshotellet Karlstad
ANMÄLAN: Registrera dig till Papermakers Night här senast 18 maj.
OBS: Om du får förhinder måste du avanmäla dig senast två dagar innan. Oanvända platser som inte avanmälts kommer att debiteras.
De som vill är även välkomna att delta vid vår årsstämma som hålls i anslutning till Papermakers Night. Mer information och anmälan hittar du bland eventen i vår kalender eller här.
Varmt välkommen!