SV / EN / NO
Bioeconomy Region

People and network matter

Konferanse 2019-03-27

Omstillingen av samfunnsøkonomien til en bioøkonomi krevet et forandret rammeverk på regionalt og nasjonalt nivå, med plassbasert kunnskap som base. På konferansen ” people and networks matter- enabling sustainable bioeconomy transition”  vil arrangørene øke forståelsen for den rolle som mennesker og nettverk spiller for omstillingen til bioøkonomi. Konferansen organiseres av Karslstad Universitet og Paper Province er en av flere samarbeidspartnere.

 

Vil du møtes, få mulighet til å utveksle erfaringer og kunnskap med utøvere, beslutningstakere og forskere? Vil du reflektere omkring og bidra til utvikling av en felles strategi for en smidig omstilling til en biobasert økonomi i de nordiske landene? Ønsker du tilogmed å få vite mere om fremgangsrike eksempler? Da er dette rett konferanse for deg.

 

Her får du mulighet til å ’networke’ – treffe entrepenører, forskere, beslutningstakere og sakkyndige, som alle arbeider med spørsmål omkring omstillingen til en bærekraftig bioøkonomi.

Blant konferansens talere finnes Dr. Gabriel Henrique Lui, Coordinator of Forest Economy Department, Federal Ministry of Environment Brazil och Professor Pekka Leskinen, Head of Bioeconomy Programme, European Forest Institute.

 

Konferansen holdes på engelsk. Mere informasjon, program og link til påmelding finnes på konferansens engelske hjemmeside.

 

NÅR: 27-28 mars

HVOR: Karlstads universitet

KOSTNAD:  2 300 kr (eks moms)

PÅMELDING: Via Karlstads universitet senest 27 februar

 

Konferensen er et samarbeid mellan Nordregio, CRS – Centrum for forskning om regionalt samfunnsbyggende vid Karlstads universitet, UIO TIK – Centre for Technology, Innovation and Culture vid Universitetet i Oslo, LUKE – Natural Resources Institute Finland samt NIBIO – Norsk Institutt for Bioekonomi.