SV / EN / NO
Bioeconomy Region

nettstedet

Informasjonskapsler og personlig informasjon

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon må vi informere deg om at Region Värmlands nettside for prosjektet «The Bioeconomy Region» bruker informasjonskapsler, såkalte cookies.  Vi bruker to forskjellige typer informasjonskapsler – både permanente og midlertidige informasjonskapsler. De midlertidige brukes av vårt nettpubliseringssystem for å opprettholde kommunikasjon mellom din nettleser og vår webserver. De forsvinner når du lukker nettleseren. De permanente forsvinner ikke når du lukker nettleseren din, men blir lagret på datamaskinen.

 

Vi bruker permanente informasjonskapsler for å skille nettleseren din unikt fra andre som bruker denne nettsiden. Den brukes til webstatistikk (Google Analytics) som brukes på denne nettsiden. Denne informasjonskapselen brukes til webanalyse og inneholder ingen personlige opplysninger. Nettsiden vår legger også informasjonskapsler fra Facebook og Twitter.

 

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på besøkerens datamaskin, dvs. din datamaskin. Det finnes to typer informasjonskapsler. Midlertidige og permanente. De som lagres på datamaskinen din, brukes f.eks. til å vise hva som er nytt på en nettside siden du sist besøkte den. I informasjonskapselen finnes siste besøksdato.

 

Det er viktig å forstå at en informasjonskapsel ikke kan brukes til å ødelegge eller på noen måte skade datamaskinen til en besøkende. Det er heller ikke mulig for andre nettsteder å lese andre informasjonskapsler enn sine egne.

 

Personvernforordningen (GDPR)
Vi følger personvernforordningen når det gjelder hvordan vi behandler dine personlige opplysninger vi får gjennom bl.a. våre søknadsskjemaer.

 

Ved behandling av personopplysninger menes innsamling, registrering, lagring, behandling, overføring, bruke, utlevering, spredning, sammensetting eller samkjøring av personopplysninger. Loven beskytter privatlivet ditt.

 

Les mer om personvernforordningen på nettsiden til Datatilsynet